Internet

Ako zabrániť Facebooku, aby automaticky navrhoval vaše fotografie priateľom

Facebook nedávno predstavil funkciu rozpoznávania tváre, ktorá dokáže spojiť vašu tvár a váš účet a automaticky povoliť „automaticky navrhnúť vaše fotografie priateľom”Funkcia pre všetkých používateľov. To znamená, že keď váš priateľ nahrá (neokázalú) fotografiu, na ktorej ste vy (alebo niekto, kto vyzerá ako vy), Facebook automaticky navrhne vaše meno, aby vás váš priateľ mohol na fotografii označiť. Nie som si tým istý, ale sú prípady, keď nechcem, aby sa moje meno objavilo na fotografii (č jeden by si chcel spomenúť na tie okouzlující časy), najmenej aby Facebook mohol automaticky navrhnúť moje meno pre značkovanie.

Takto ho deaktivujete:

1. Prihláste sa do svojho účtu na Facebooku a prejdite do Nastavení ochrany osobných údajov. (Nachádza sa pod odkazom Účet v pravom hornom rohu)

2. Vyberte kartu Vlastné na ľavom bočnom paneli a kliknite na odkaz „Prispôsobiť nastavenia“.

facebook-customize-setting

3. Posuňte sa nadol v zozname, kým sa nezobrazí položka „Navrhnite moje fotografie priateľom“. Kliknite na tlačidlo „Upraviť nastavenia“.

instagram story viewer
nastavenie facebooku

4. Zmeňte nastavenie „Povolené“ na „Zakázané“ a kliknite na tlačidlo OK.

facebook-disable-autosuggest

To je všetko.

Je takmer nevyhnutné pravidelne kontrolovať nastavenia ochrany osobných údajov na Facebooku, pretože nikdy neviete, kedy Facebook bez vášho vedomia povolí funkciu. Jedna vec je istá, vaše súkromie na Facebooku nikdy nemôže byť samozrejmosťou.

Čo si myslíte, páči sa vám na Facebooku, že automaticky navrhuje vaše fotografie priateľom?

Sprístupnenie informácií o partnerovi: Make Tech Easier môže získavať provízie za produkty zakúpené prostredníctvom našich odkazov, čo podporuje prácu, ktorú robíme pre našich čitateľov.

insta viewer
Teachs.ru